Winkelwagen

Een nieuwe vrouwelijke collectie

met een vleugje nostalgie

Nieuwe itemsKijk in de boutiqueSchrijf je in voor nieuwsbriefBoek hier je afspraak

De Riviera boutique

De boutique is gelegen in de levendige wijk Wyck in Maastricht. Wij staan klaar voor jou en willen je graag de unieke stijl van de Franse, Italiaanse en Engelse Rivièra laten ontdekken.

TELL ME MORE

Kleuradvies

Het dragen van de juiste kleuren is een belangrijk onderdeel van jouw algehele look en uitstraling. Kleuren die het beste bij je passen, waar je blij van wordt en je laten stralen. Daarom vormen de juiste kleuren de basis van een unieke stijl.

TELL ME MORE

Styling

Speciale momenten zorgen ervoor dat je er nog beter uit wilt zien dan je allerbeste. Een perfecte match tussen de juiste kleding, accessoires, schoenen en make-up vormen de perfecte outfit. Ik help je graag deze uitdaging aan te gaan, in de boutique of op een andere locatie.

TELL ME MORE

Closet make-over

Een kast vol kleding en toch elke dag worstelen om de juiste combinatie te vinden die jouw persoonlijkheid perfect tot uitdrukking brengt? Hoe is dat mogelijk? Een closet make-over biedt de oplossing voor dit veel voorkomende probleem!

TELL ME MORE

News Riviera Retro

Bekijk hier het laatste nieuws, zoals videos, vlogs, blogs en moodboards.

Jacquard trui katoen

Foute Kersttruien Dag

By Blog

Volgende week vrijdag is het Kersttruien Dag! Of eigenlijk de Foute Kersttruiendag; een fenomeen dat net als Halloween en Valentijnsdag uit Amerika komt. Maar hoe is dat zo ontstaan? De…

Read More

Our latest posts

mei 13, 2021

Riviera Retro op TV

mei 13, 2021

Vlogs

mei 8, 2021

Geluk is een Jurk!

The only true language in the world is a kiss

Alfred de Musset

The only true language in the world is a kiss

Alfred de Musset

Volg ons op social media

Volg ons op social media