Rhumaa

Rhumaa is meer dan zomaar een modemerk. Ze zijn gericht op het verschil maken met duurzame stoffen, positieve productie en het creëren van een platform voor hun artiesten. Wanneer je Rhumaa draagt, draag je een kunstverhaal met een krachtige boodschap om te omarmen en vooruit te delen. Het herinnert ons eraan dat onze kleding onze identiteit vormt en dat we zijn wat we dragen! Ze willen dat je je fantastisch voelt in hun kleding, niet alleen wanneer of hoe je ze draagt, maar ook waarom je ze draagt.

Hun collectiestijlen zijn tijdloos en verfijnd met een modern randje. Ze willen dat je ze lang draagt! Ze willen dat je je comfortabel voelt in wat je elke dag draagt ​​en dat je één item voor elke gelegenheid kunt dragen, dus ze ontwerpen elk stuk met dit in gedachten. Net als jij gaan ze voor kwaliteit boven kwantiteit en maken ze hun kleding tot in de kleinste details.

Elke collectie viert een kunstenaar en een kunstverhaal. Verborgen in de naden van elk bedrukt stuk, is een kunstboodschap die wordt uitgedrukt door print, ontwerp, kleur, details en hoogwaardige duurzame stoffen. Het is iets om te koesteren als een echt collectors item. Duurzaamheid is een hot item! Het lijkt erop dat iedereen een verschil begint te maken, maar het zit niet alleen in woorden, maar ook in daden. Hoewel duurzaamheid zowel een praktijk als een proces is, zijn ze goed op weg en blijven ze elke dag voortbouwen op hun groene doelen. Hun kleding wordt onder eerlijke omstandigheden gemaakt door gemeenschappen en mensen die net als zij liefde hebben voor de natuur en het milieu. Ze bouwen hun duurzame stoffenbibliotheek met trots en kijken naar innovatieve ideeën om circulaire praktijken als geheel te creëren. Ze recyclen stoffen, zoeken naar manieren om afval te verminderen en hergebruiken waar ze kunnen. Beetje bij beetje gaan ze richting een groenere toekomst en ze zijn verheugd om hun steentje bij te dragen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.