Styling

Aanpak

Speciale momenten zoals een sollicitatie of een bruiloft zorgen ervoor dat je er nog beter uit wilt zien dan je allerbeste. Een perfecte match tussen de juiste kleding, accessoires, schoenen en make-up vormen de perfecte outfit. Ik help je graag deze uitdaging het hoofd te bieden, in de boetiek of bij jou thuis. Samen creëren we een unieke stijl die past bij jouw persoonlijkheid en de betreffende gelegenheid. We gaan op zoek naar de juiste accessoires, de juiste make-up en eventueel aanvullende items om de uiteindelijke look compleet te maken. Maak je geen zorgen als je zelf niet veel accessoires hebt. Ik heb genoeg accessoires en extra items om de perfecte styling te realiseren.

Prijs

Prijs: € 99 voor 1,5 uur
Overdag: Maandag & dinsdag
Avond: Maandag t/m zondag

Kleuradvies

Het dragen van de juiste kleuren is een belangrijk onderdeel van je gehele look en uitstraling. Kleuren die het beste bij je passen, daar wordt je blij van en laat je stralen. Daarom vormen de juiste kleuren de basis van een unieke stijl. Het kleurenpalet van iedereen is uniek. Ik kan jouw eigen kleurenpalet ontdekken door je huidskleur, haarkleur en oogkleur te analyseren. De combinatie van deze drie componenten resulteert in een uniek kleurtype. Na deze sessie weet jij welke kleuren het beste bij jouw uiterlijk passen qua kleding en make-up. Stel je voor dat je nooit meer hoeft te twijfelen of een bepaalde kleur jou staat! Ik geef kleuradvies in de boetiek. De sessie kan individueel of in en groep worden gedaan.

Prijs

Prijs: € 59* voor een sessie van 1 uur. Met 2 personen: € 49* p.p.
*Prijs is inclusief een make up sessie, maar exclusief de persoonlijke kleurenwaaier met 34 kleuren (€ 69 extra)
Overdag: Maandag & dinsdag
Avond: Maandag t/m zondag

Closet Make-Over

Een kast vol met verschillende kledingstukken en toch elke dag worstelen om de combinatie te vinden die jouw persoonlijkheid perfect uitdrukt? Hoe is dat mogelijk? Een closet make-over biedt de oplossing voor dit veel voorkomende probleem! We pakken samen je kleerkast aan. Na een intensieve pas- en ontruimingssessie maken we een lijst van bepaalde combinaties van verschillende items. Daarnaast bekijken we de items die nog ontbreken in je garderobe. Deze sessie resulteert in een schone, georganiseerde en frisse garderobe en wat extra ruimte voor de juiste basisartikelen om je kleding compleet te maken. Daarnaast doe je nieuwe inspiratie op om je eigen combinaties te maken op basis van wat er al in je kast hangt. Het bespaart je uiteindelijk geld en miskopen ...

Prijs

Prijs: € 119 voor een sessie van 2 uur
Overdag: Maandag & dinsdag
Avond: Maandag t/m zondag
Ik neem al je oude items ook mee!