Evelyne Kleikers

Hallo! Ik ben Evelyne, 46 jaar, trotse Limburgse, met een passie voor (vintage) mode en reizen. De modepassie is ontstaan als klein meisje, opgroeiende in de modezaak van mijn ouders. De reispassie had ik ook al als jong meisje. De drang naar reizen heeft mij destijds doen besluiten om niet de modezaak van mijn ouders over te nemen, maar om een studie in het buitenland te volgen en een carrière te starten bij een Nederlandse multinational (DSM ) in Italië (en later in Nederland), waar ik regelmatig voor reisde.

Na een aantal jaren van reizen en verschillende carrières op business- en modegebied, besloot ik om Riviera Retro te starten, waarbij ik uiteindelijk toch in de voetsporen van mijn ouders en grootouders stap.

Ik help jou bij het bepalen van je stijl, bij het ordenen van jouw kledingkast (closet make-over) en bij het samenstellen van een mooie outfit, die jou laat stralen. Dus, misschien “à bientôt”!

Evelyne Kleikers

styling

Styling

Stijl is iets persoonlijks en past bij een bepaalde levensfase. Het zegt iets over jou als persoon, zonder dat je iets vertelt. Soms blijf je jaren trouw aan een bepaalde stijl, maar soms wil je graag iets anders, iets nieuws.

Kleurenanalyse

Het dragen van de juiste kleuren is een belangrijk element van jouw totale look en uitstraling. Kleuren die echt bij je passen, maken je van nature blij en laten je stralen. De juiste kleuren vormen daarom de basis van jouw unieke stijl.

kleurenanalyse
styling

Closet Make-Over

Een kast vol kleding en toch elke dag moeite om die combinatie te vinden die uiting geeft aan jouw persoonlijkheid? Hoe kan dat? Een closet make-over biedt uitkomst.

Volg #Riviera_Retro

Volg mij op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn voor inspiratie op gebied van mode, styling en shopping experiences over de hele wereld.

Wat wordt er over mij gezegd