Skip to main content

Boutique

De boutique is gelegen in het levendige Wyck in Maastricht. We nodigen jou hier graag uit om de unieke stijl van de Franse, Italiaanse en Engelse Rivièra’s te laten ontdekken. Daar waar elegantie en exclusiviteit de belangrijkste kenmerken van het leven aan de Riviera zijn. Voeg er een vleugje nostalgie aan toe en je bent bij ´Riviera Retro´. Wij bieden een unieke stijl waarmee een vrouw haar vrouwelijkheid, originaliteit en vrijheid kan uitdrukken. Ongeacht haar leeftijd en unieke lichaamsvorm.

Inspiratie voor de collectie is de typische elegante Côte d’Azur-flair gecombineerd met stijlen uit verschillende decennia; De weelderige Gatsby-stijl, de klassieke ingetogen Engelse jaren 40-stijl, de kleurrijke Boheemse look of de extravagante jaren 80-stijl. Deze stijlen zijn allemaal verwerkt in eigentijdse ontwerpen van merken exclusief voor Maastricht en ver daarbuiten.

Met de opening van Riviera Retro zet eigenaresse Evelyne Kleikers een familietraditie voort die is ontstaan in 1905. Haar kennis van mode, styling en een wereldwijd netwerk van ontwerpers en merken staan garant voor unieke collecties. Dat maakt een bezoek aan Riviera Retro in de Rechtstraat tot een ware ‘voyage’!