Swildens

Enig resultaat

Juliette Swildens groeide op in een zeer creatieve familie en heeft een passie voor mode. Haar liefde voor mode bracht haar ertoe in 2006 haar eigen merk op te richten. Invloeden uit de jaren 70, 80 en 90 zijn gekomen om haar ontwerpen en modecultuur te voeden. De identiteit van Swildens is tegelijk bohemien en chic, rock en klassiek - allemaal getint met natuurlijke materialen, verfijnde kleuren en vrouwelijke snitten.

In elke collectie verrast het merk met zijn mix van vrouwelijke en vintage stijlen, allemaal geassocieerd met de klassieke kenmerken van herenkleding en chique Parijse stijl. Juliette houdt van kleding met mooie details die de tand des tijds doorstaan. De materialen die ze kiest zijn altijd zacht en comfortabel. De exclusieve prints zijn elk seizoen een groot succes.

Bepaalde stukken zijn iconisch geworden bij Swildens: de overall, het herenoverhemd, de smoking en de bohemian rok geven een look die zowel casual als verfijnd is. Elke collectie wordt geleverd met verschillende exclusieve prints. Juliette ontwikkelt intern samen met hun textiel-grafisch ontwerpers unieke patronen die specifiek zijn voor het merk. India, zijn vibes en kleuren zijn elk seizoen een grote inspiratiebron voor Juliette.

Filter products
toon de blokken hulp
  

Kleur

Product Maat

Stijlen